Commissieleden gezocht!!!! Kom jij ons helpen als vrijwilliger????

12 mei 2021 19:15

Beste leden, ouders, voogden en vrienden van V. V. Linschoten, voor het nieuwe voetbalseizoen 21/22 hebben we een aantal vrijwilligers nodig die onze commissies komen versterken. Bij alle commissies geldt, hoe meer hulp des te minder tijd kost het vrijwilligerswerk. Daar maken we ons bij V.V. Linschoten hard voor en waarderen iedere vorm van hulp! Zo hebben we iemand met spoed nodig die het barrooster wilt indelen. Dat is vooral vooraf aan het seizoen een paar uur werk, alle diensten moeten namelijk worden ingevoerd in de agenda. Daarna is het rustiger tijdens het seizoen want dan verwerk je alleen nog de wijzigingen in het rooster. Dit is een functie die je thuis kan uitoefenen op tijden dat het jou uitkomt. Ideaal dus als je wat voor de club wilt betekenen, maar niet elke week er druk mee wilt zijn op de club. Daarnaast zoeken we ook nog 1-2 leden voor de sponsorcommissie. Mensen die niet bang zijn om het gesprek aan te gaan met zowel de bekende als nieuwe sponsors. In deze functie kan je je zo druk maken als je zelf wilt en kan. Nieuwe sponsors zoeken is natuurlijk altijd goed voor de club maar ook warme contacten onderhouden met de huidige sponsors hoort erbij. Daarnaast hoort ook het regelen van de (nieuwe) sponsorborden. Dit betekent vooral een aantal keer heen en weer mailen tussen de fabrikant, de sponsor en jou. Wees gerust, de administratie wordt verzorgd door de secretaris van de sponsorcommissie. Dus dat scheelt papierwerk voor jou! En een handleiding betreft hoe en wat is klaar voor gebruik. Ook zoeken we nog leden voor de BAC (Bijzondere Activiteiten Commissie). Leuke activiteiten bedenken voor de jeugd in alle leeftijden en deze uitvoeren met hulp van ouders of andere vrijwilligers. Zo organiseren we bijvoorbeeld altijd wat voor de kleinste kids met Sinterklaas of gaan we met de jongste pubers een potje bowlen. Alles kan mits het past in het budget en nieuwe idee├źn zijn welkom voor zowel jong als oud! Dankbaar vrijwilligerswerk want iedereen is altijd blij met een activiteit op de club. Al met al kunnen we dus nog wel wat extra handen gebruiken in de commissies binnen V. V. Linschoten. Kom jij er ook bij? Interesse of vragen = mail naar hb@vvlinschoten.nl. Wij kijken uit naar jouw bericht!