Opgepast : Puppies op het veld !!

15 augustus 2022 15:15

Vanaf zaterdag 17 september mogen alle kleuters uit het dorp en de regio voetballen op het hoofdveld van VV Linschoten. Om 09.30 uur verzamelen we in de kantine, rond 10.00 uur starten we met de training.

Feest

Trainer Piet zorgt er met zijn assistenten voor dat de Puppies volop plezier beleven. Ze mogen achter een bal aanrennen, naar elkaar overschieten, wedstrijdje spelen en als hoogtepunt penalty’s nemen op het grote doel. Daarna met z’n allen aan de limonade. Echt een feest en ook nog eens lekker buiten.

Dus, jongens en meisjes uit de kleuterklassen, kom maar op en neem je ouders, verzorgers opa’s en oma’s mee. Ook zij gaan genieten. Trainer Piet, zelf opa van Puppie Raph, zorgt ervoor dat voetballen bij VV Linschoten superleuk is.

Puppie aanmelden?

Stuur een mail naar info@vvlinschoten.nl of een app naar Mark van Leeuwen (06 2040 3727)