Teamindeling Pupillen en Junioren - seizoen 2022-2023

2 juli 2022 10:00

De teamdeling voor de pupillen en Junioren is bekend.

Wij nodigen ouders en verzorgers van kinderen spelend in de teams tot en met JO15/MO13 uit voor een ouderavond. Deze ouderavond zal gehouden worden op maandag 29 augustus 2022 om 19:30 uur in de kantine van VV Linschoten.

Afgelopen 2 weken hebben wij het seizoen 2021 - 2022 met leuke activiteiten kunnen afsluiten. Toernooien, spelletjesdag, voetgolf, logeer feestjes, een kleine selectie van activiteiten binnen de Pupillen & Jeugd teams in afgelopen weken. Wij danken alle vrijwilligers voor hun geweldige inzet gedurende afgelopen seizoen en kijken uit naar een nieuwe seizoen met een groep geweldige vrijwilligers die de verenging VVL zo hard nodig heeft.

De voorlopige teamindeling voor de Pupillen & Jeugd voor het voetbalseizoen 2022-2023 ( t/m JO19) zijn bekend. Vragen over de indeling? Stuur een email naar jc@vvlinschoten.nl.

Maandag 29 Augustus 2022 19:30 uur zal er een ouderavond zijn voor alle ouders met kinderen in de teams tot en met de JO15/MO13. Op deze avond zal de jeugdcommissie een toelichting geven op het nieuwe seizoen 2022-2023 en is er een mogelijkheid tot het stellen van vragen. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

De Jeugdcommissie
Rene Baars