Ooms vertrekt na 3 seizoenen bij V.V. Linschoten

2 november 2022 11:30

V.V. Linschoten moet voor komend voetbalseizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Pieter Ooms (38) heeft het bestuur van de vierdeklasser onlangs op de hoogte gebracht van zijn besluit om de dorpsclub te gaan verlaten.

“Na drie intensieve jaren verdient de groep weer een nieuw gezicht met een frisse blik en ideeën. Door dit nu al kenbaar te maken, krijgt de club alle tijd en ruimte om op zoek te gaan naar een opvolger”, verklaart Ooms. De Corona-beperkingen in de eerste twee seizoenen en de al twee jaar durende versterkte degradatieregeling, hebben een flinke invloed gehad op zijn uiteindelijke keuze.

“Bij mijn aanstelling hebben we een aantal doelstellingen geformuleerd en die hebben we ruimschoots gehaald. En in de komende maanden gaan we er alles aan doen om bij de onderste vijf plekken weg te blijven”, besluit Ooms, die zijn club als vierdeklasser hoopt achter te laten.