V.V. Linschoten zoekt nieuwe trainer voor 1e elftal

15 november 2022 8:45

Vanwege het vertrek van onze huidige trainer aan het einde van het huidige seizoen, zoeken wij voor seizoen 2023/2024 een nieuwe trainer voor het 1e elftal (Senioren selectie).
Ons 1e elftal komt uit in de 4de klasse B zaterdag en we beschikken over een kwalitatief goede selectie. Een aantal spelers uit de JO19 klopt nadrukkelijk aan de deur en ook het 2e elftal beschikt over meerdere talentvolle spelers. De uitdaging is deze groep vooruit te blijven helpen en de komende jaren een vast gezicht te blijven in de 4de klasse.
VV Linschoten is een gezellige dorpsclub met prima faciliteiten. We beschikken over zowel een kunstgras- als een natuurgrasveld met verlichting. Ons 1e elftal traint op dinsdag- en donderdagavond. Wij zoeken iemand die op genoemde avonden de trainingen geeft én op zaterdag, samen met de overige stafleden, het elftal begeleidt bij wedstrijden. Onze nieuwe trainer moet tenminste beschikken over TC3/UEFA C diploma. Ben jij geïnteresseerd om volgend jaar de trainer van ons 1e elftal te worden, of wil je meer weten? Neem dan contact op met Piet de Bruin (voorzitter VV Linschoten) via 06 - 57 48 19 57. Solliciteren kan door je cv en motivatie te mailen naar pcdebruin@hotmail.com. We ontmoeten je graag!