Frank Spermon nieuwe hoofdtrainer VV Linschoten - V.V. Linschoten

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Menu
Widgets

Frank Spermon nieuwe hoofdtrainer VV Linschoten

13 januari 2023 12:00


Frank Spermon is met ingang van volgend voetbalseizoen de nieuwe hoofdtrainer van VV Linschoten. De 53-jarige Spermon, nu nog trainer verbonden aan het Naardense NVC, volgt daarmee de huidige hoofdtrainer Pieter Ooms op.

Voorzitter Piet de Bruin is zeer te spreken over de komst van Frank Spermon. “Frank is een ervaren trainer met de juiste diploma’s, die bij meerdere clubs zoals sv Huizen, SDO en NVC Naarden goede resultaten heeft geboekt. En, heel belangrijk, hij past bij de cultuur, dynamiek en omvang van een club als VV Linschoten. Ik heb er vertrouwen in dat hij met onze spelers een klik gaat hebben, dat hij de technische ontwikkeling voortzet die onze huidige trainer Pieter Ooms succesvol heeft ingezet en dat hij met het team de prestaties gaat leveren om met VVL hoog in de 4e klasse te eindigen.”

 

Frank Spermon is enthousiast over zijn nieuwe uitdaging. “Ik ben blij en trots dat ik de nieuwe hoofdtrainer van VV Linschoten word. Op basis van het plan en de gesprekken met Piet de Bruin, assistent Alex Oskam en 3 spelers van de selectie heb ik een goed gevoel bij de club. Mijn ambitie en voetbalvisie sluiten aan bij de wensen van de groep. Ik ben gericht op fris en aanvallend voetbal spelen, waar publiek en spelers zelf van kunnen gaan genieten. Bij VV Linschoten zal ik gaan voor intensiteit, creativiteit, variatie en vooral voor een dynamisch, goede organisatie die initiatief pakt en houdt. En voor plezier. Want: plezier is winnen, en winnen is extra veel plezier.”

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!