Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Menu
Widgets

Achter de bar staan = IVA certificaat halen!

12 mei 2021 13:15


Beste lid, ouder, voogd of barvrijwilliger, in verband met de te verwachten controle door de BOA het verzoek om het IVA-certificaat te halen t.b.v. de bardiensten. Het IVA-certificaat heeft de club nodig als jij een bardienst draait bij V. V. Linschoten. Knip en plak de link: https://vrijwilligerswerkacademie.nl/ in je zoekbalk om de toets te voltooien. Éénmalig kost je dit ongeveer een uurtje tijd. Jouw certificaat ontvangen we graag per mail op het volgende adres: info@vvlinschoten.nl. Vriendelijke bedankt voor uw moeite! Mvg, de Bar Commissie

Dit is een verzoek aan alle barvrijwilligers die ingedeeld zijn na 12:00 uur, dit is een vereiste van de horecawet met betrekking tot het schenken van alcohol.

Dit certificaat is te behalen door een test op internet te maken, het kost ongeveer een half uurtje van je tijd en het is goed te doen. Wel moet je je er even in verdiepen. Het is handig, om tijdens de test, een tweede scherm te openen met de informatie. Je mag totaal 4 fouten maken, als je zakt kun je de test nog een keer maken. De test is te vinden op http://www.nocnsf.nl/iva

Wij hopen dat je ook de noodzaak inziet om dit certificaat te behalen, zodat boetes voor V.V.L. voorkomen kunnen worden en in het ergste geval zal de horecavergunning ingetrokken worden wanneer wij niet aan de gestelde eisen voldoen.

Laat de vakjes e-mailadres barverantwoordelijke, naam barverandwoordelijke en emailadres ondernemingsdossier leeg.

Je ontvangt het certificaat na behalen via je eigen mail, we willen vragen dit door te sturen naar marjon.vanes@ziggo.nl. Heb je vragen en/of hulp nodig, laat het Marjon weten, via de e-mail of bel 06 16 094 384. We hopen de certificaten van iedereen zo snel mogelijk te ontvangen.

Alvast vriendelijk bedankt voor het invullen,

namens het bestuur van V. V. Linschoten

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!