Vertrouwenspersoon Lisa Clements

10 oktober 2019 18:45

Sommige zullen mij al kennen van op en rondom de voetbalvelden. Ik voetbal al meerdere jaren bij Linschoten en ben daarnaast sportmasseur en trainster geweest.

Tegenwoordig wordt het door de KNVB aangemoedigd dat er een  vertrouwenspersoon/sportpedagoog op de club aanwezig is. Omdat ik de opleiding Ecologische Pedagogiek bestudeer zal ik deze functies in samenspraak met het jeugdbestuur oppakken. Als vertrouwenspersoon ben ik beschikbaar voor leden die vertrouwelijke zaken kwijt willen, zoals seksuele intimidatie en ongewenst gedrag. Daarnaast vervul ik de functie als sportpedagoog, dat weer andere zaken inhoudt. Zoals het ondersteunen van kinderen en trainers/leiders op sociaal gebied.
Vind je de trainingen niet meer leuk omdat je wordt gepest of kan je niet goed praten met je trainer? Dan kan ik je helpen!

Ook trainers kunnen mij vragen om mee te kijken met hun training om te kijken of er eventueel iets aangepast kan worden. Daarnaast zal ik rondlopen bij VVL tijdens de trainingen en wedstrijden om zien hoe de sfeer op en buiten de velden is. Heeft u een vraag of kan ik u ergens mee helpen mag je mij altijd aanspreken, mailen, appen of bellen.

Contactgegevens:

Lisa Clements