Menu
Widgets

Linschoten walst over matig ASW heen

vv Linschoten 1

6 - 0

ASW 1

Datum

28 augustus 2021 15:00

Scheidsrechter

Dirk van Dijk

Accommodatie

Onbekend

Linschoten heeft op haar eigen veld ASW een ongenadig pakslaag gegeven (6-0). Na 45 minuten spelen zochten de Waddinxveners gedesillusioneerd de kleedkamer op, want ze hadden toen al vijf treffers geincasseerd.

De meeste toeschouwers zochten hun plekje langs de lijn nog op, toen Linschoten al de voorsprong pakte. Daan Roozenboom tekende evenals vorige week voor de openingstreffer, al werd het meeste werk door Joey van Kouwen verricht. In de derde minuut waren de rollen omgekeerd; ditmaal bereidde Roozenboom voor en mocht Van Kouwen afdrukken. Zijn harde schuiver verdween buiten bereik van de keeper in het doel.

ASW hing in de touwen en Linschoten was niet van plan om hen te laten ontsnappen. De gasten hadden totaal geen grip op de voorwaartsen en het was gewoon wachten op de volgende treffers. Na wederom uitblinker Daan Roozenboom wisten ook de spitsen Sam da Cruz en Jordi de Vormer succesvol af te drukken. Het verweer van ASW was heel pover en met een 5-0 ruststand kwamen ze eigenlijk nog heel goed weg.

In het tweede bedrijf werd al snel zichtbaar dat Linschoten een tandje terugnam en dat ASW uit een ander vaatje ging tappen. Met veel fysieke duels probeerden zij meer grip op de thuisploeg te krijgen. Enkele roodwitten schuwden deze niet en dat kwam het kijkspel zeker niet ten goede. Na een paar kleine kansjes was het Vahid Demirbas die een kopbal van Sam da Cruz slim van richting veranderde. Hierdoor tastten de doelman en verdediger op de lijn mis. Slechts één keer was ASW echt dichtbij een eretreffer, maar Maikel Paling wilde zijn clean sheet - en die van zijn collegakeeper Eric Nell - over de streep trekken.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!