Menu
Widgets

Linschoten laat het na zichzelf te belonen tegen SCH'44

SCH '44 1

1 - 0

vv Linschoten 1

Competitie

4e klasse B

Datum

9 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

A. Hogendoorn

Accommodatie

Sportpark Bijleveld
Sportlaan 1
3481JD
HARMELEN
tel. 0348-442342

Linschoten was afgelopen zaterdag dichtbij een stunt tegen de gedoodverfde titelkandidaat SCH '44. In Harmelen werd het uiteindelijk 1-0, maar vriend en vijand was het na afloop er over eens dat de ploeg van trainer Pieter Ooms meer verdiende. SCH '44 wankelde, maar het lukte Linschoten niet om de genadeklap uit te delen.

In het eerste kwartier wees alles op een gemakkelijke middag voor de thuisploeg. Gesteund door een vroege treffer (8e min.) leek SCH'44 zich op te gaan maken voor weer een middag vol doelpunten. Maar Linschoten rechtte zijn rug, begon meer duels te winnen en kwam er een paar brutaal uit. Een voorzet van Daan Roozenboom werd door twee inglijdende ploeggenoten net gemist en niet veel later spatte zijn inzet op de vuisten van de doelman uiteen.

Van de dominantie in de openingsminuten was niets meer over en overal op het veld werd gestreden voor elke meter. Maikel Paling voorkwam door goed uitkomen een tweede treffer en Sam da Cruz was aan de overzijde heel dichtbij, maar zijn vlammende schot werd uit het doel geranseld. Op slag van rust had Linschoten op gelijke hoogte moeten komen toen Joey van Kouwen een voorzet van Tom Mooij voor zijn voeten kreeg. De keeper en verdediger waren al uitgespeeld, maar zijn inzet verdween over de dwarsligger.

Na de hervatting was het spelbeeld gelijk. SCH '44 en Linschoten deden niet veel voor elkaar onder en aan beide kanten werden mogelijkheden gecreeerd. Een uithaal van Joey van Kouwen eindigde op de lat en ook de spits van SCH '44 testte het aluminium. De in grote getale meegereisde supporters dachten in de 64ste minuut dat Linschoten eindelijk zijn beloning kreeg voor het getoonde spel, maar een voorzet van Daan Roozenboom kreeg op miraculeuze wijze niet het laatste tikje.

In de slotfase nam Linschoten meer risico om alsnog een punt uit het vuur te slepen en de aanvallen richting het Harmelense doel volgden elkaar in rap tempo op. De invallers Alex Oskam en Jelle Baars lukten het helaas niet om de uitstekende doelman te verschalken. SCH'44 dacht op haar beurt de wedstrijd in het slot te hebben gegooid, maar de arbiter constateerde buitenspel. Het werd daardoor nog een paar minuten alle hens aan dek voor de thuisploeg, maar de beloning in vorm van een treffer bleef voor Linschoten uit.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!