Lidmaatschap
Het voetbalseizoen loopt van 01 juli t/m 30 juni. Aanmelding als lid wordt aangegaan voor het gehele seizoen. Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap wordt geen contributie gerestitueerd.

Aanmelden als lid kan alleen door het inschrijfformulier van de vereniging in tweevoud in te vullen. Behalve het ingevulde inschrijfformulier dient ook een recente pasfoto ingeleverd te worden voor de online spelerspas (vanaf 9 jaar) en een kopie identiteitsbewijs (vanaf 18 jaar).

Wijzigingen gegevens
Wijzigingen van gegevens (zoals adres, emailadres of telefoonnummer) kunnen per mail doorgegeven worden aan de ledenadministratie.

Niet spelend lid
In geval van langdurige blessures of als er alleen getraind wordt is het mogelijk om als niet spelend lid ingeschreven te staan. Toestemming dient schriftelijk (per mail) aangevraagd te worden bij het hoofdbestuur.

Contributie
Vanaf het seizoen 2019 - 2020 zijn de contributiebedragen als volgt vastgesteld:

Heel seizoen
Pupillen € 103,00
Junioren € 128,00
Senioren € 190,00
Niet spelend lid € 80,00
Puppies € 60,00

De contributie wordt in twee gelijke delen middels automatische incasso geïnd.

Afmelden
Afmelding als lid dient schriftelijk (per mail) doorgegeven te worden aan de ledenadministratie.

Overschrijving
Aanvraag tot overschrijving moet ingediend worden voor 31 mei bij de ledenadministratie.

Privacy beleid
Het privacy beleid van VVL kunt inzien door te klikken op de volgende link: privacy beleid.