Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Menu
Widgets

Home

Vrijwilligers gezocht met een warm hart voor de club!

24 mei 12:30  V.V. Linschoten draait op vrijwilligers, jong en oud(er). 'Vele handen maken licht werk', is het spreekwoord. Dat gaat zeker op bij een voetbalclub op het dorp. Na een seizoen amper op het groene gras gestaan te hebben door het virus, zijn we binnen de voetbalvereniging al weer druk bezig om het nieuwe seizoen op te starten. Daar kunnen we heel goed nieuwe handen bij gebruiken! Mail ons voor meer info over de vrijwilligerswerkzaamheden: hb@vvlinschoten.nl. Wij maken graag kennis met jou! meer »


Opening terras VVL op zaterdag 29 mei!!!

19 mei 20:30  Yes! Het terras van de kantine gaat weer open op zaterdag 29 mei. Hier hebben alle leden lang op gewacht! Vanaf 09.00 uur ben jij welkom op het terras en om 19.00 uur schenken we de laatste ronde. Uiteraard hanteren we de regels van het RIVM. Dus voel je je niet fit, wacht dan nog een weekje met een bezoek aan ons terras en houdt 1.5 mtr afstand van elkaar. Max. 2 personen in de kantine aanwezig met mondkapje, naast de VVL barmedewerker, voor het bestellen en afrekenen. Nu hard hopen op wat zonneschijn. Tot zaterdag!


Puppie voetbal bij VVL

13 mei 9:30  Doe jij ook mee? Wij zijn altijd op zoek naar voetbaltalent. En waar ontdek je dat? Bij V.V.Linschoten natuurlijk! De gezelligste voetbalvereniging in de regio. Klik op de titel voor meer informatie. ⚽👍meer »


Commissieleden gezocht!!!! Kom jij ons helpen als vrijwilliger????

12 mei 19:15  Beste leden, ouders, voogden en vrienden van V. V. Linschoten, voor het nieuwe voetbalseizoen 21/22 hebben we een aantal vrijwilligers nodig die onze commissies komen versterken. Bij alle commissies geldt, hoe meer hulp des te minder tijd kost het vrijwilligerswerk. Daar maken we ons bij V.V. Linschoten hard voor en waarderen iedere vorm van hulp! Zo hebben we iemand met spoed nodig die het barrooster wilt indelen. Dat is vooral vooraf aan het seizoen een paar uur werk, alle diensten moeten namelijk worden ingevoerd in de agenda. Daarna is het rustiger tijdens het seizoen want dan verwerk je alleen nog de wijzigingen in het rooster. Dit is een functie die je thuis kan uitoefenen op tijden dat het jou uitkomt. Ideaal dus als je wat voor de club wilt betekenen, maar niet elke week er druk mee wilt zijn op de club. Daarnaast zoeken we ook nog 1-2 leden voor de sponsorcommissie. Mensen die niet bang zijn om het gesprek aan te gaan met zowel de bekende als nieuwe sponsors. In deze functie kan je je zo druk maken als je zelf wilt en kan. Nieuwe sponsors zoeken is natuurlijk altijd goed voor de club maar ook warme contacten onderhouden met de huidige sponsors hoort erbij. Daarnaast hoort ook het regelen van de (nieuwe) sponsorborden. Dit betekent vooral een aantal keer heen en weer mailen tussen de fabrikant, de sponsor en jou. Wees gerust, de administratie wordt verzorgd door de secretaris van de sponsorcommissie. Dus dat scheelt papierwerk voor jou! En een handleiding betreft hoe en wat is klaar voor gebruik. Ook zoeken we nog leden voor de BAC (Bijzondere Activiteiten Commissie). Leuke activiteiten bedenken voor de jeugd in alle leeftijden en deze uitvoeren met hulp van ouders of andere vrijwilligers. Zo organiseren we bijvoorbeeld altijd wat voor de kleinste kids met Sinterklaas of gaan we met de jongste pubers een potje bowlen. Alles kan mits het past in het budget en nieuwe ideeën zijn welkom voor zowel jong als oud! Dankbaar vrijwilligerswerk want iedereen is altijd blij met een activiteit op de club. Al met al kunnen we dus nog wel wat extra handen gebruiken in de commissies binnen V. V. Linschoten. Kom jij er ook bij? Interesse of vragen = mail naar hb@vvlinschoten.nl. Wij kijken uit naar jouw bericht!


Achter de bar staan = IVA certificaat halen!

12 mei 13:15  Beste lid, ouder, voogd of barvrijwilliger, in verband met de te verwachten controle door de BOA het verzoek om het IVA-certificaat te halen t.b.v. de bardiensten. Het IVA-certificaat heeft de club nodig als jij een bardienst draait bij V. V. Linschoten. Knip en plak de link: https://vrijwilligerswerkacademie.nl/ in je zoekbalk om de toets te voltooien. Éénmalig kost je dit ongeveer een uurtje tijd. Jouw certificaat ontvangen we graag per mail op het volgende adres: info@vvlinschoten.nl. Vriendelijke bedankt voor uw moeite! Mvg, de Bar Commissiemeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!